Uw offerte aanvraag kunt u sturen aan maria@klaver4inkoop.nl.

Ik verzoek u in uw aanvraag in elk geval de volgende informatie op te nemen:

- referentie van de aanvraag en contactgegevens contactpersoon;
- omschrijving van de opdracht;
- (schatting van) benodigd aantal uren/duur van de opdracht;
- indieningstermijn.

Ik neem na de ontvangst van uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alvast hartelijk dank voor uw interesse.

 

Ut vel ante ut sapien facilisis venenatis sit amet sed erat. Vestibulum pretium lectus et nibh pharetra vel tristique est ullamcorper. Pellentesque at justo nibh, non vehicula elit. Maecenas adipiscing vulputate sagittis. Aenean facilisis velit a mauris pretium a dapibus dui lobortis. Etiam interdum tristique lorem, sed ultrices ante vehicula eu. Sed porttitor nisi a nulla mollis varius. Nulla in diam a massa gravida bibendum. Suspendisse quis lacus ac magna pharetra convallis et vel tortor.

 

VAR

Een Verklaring arbeidsrelatie (ook bekend onder afkorting VAR) is in Nederland een verklaring van de belastingdienst die zekerheid beoogt te geven over de fiscale en sociaal-zekerheidsrechtelijke status van inkomsten die een natuurlijk persoon voor persoonlijke werkzaamheden verkrijgt.

De VAR wordt veelal op verzoek van een opdrachtgever door de belastingplichtige aangevraagd. De reden is dat de opdrachtgever zekerheid wil hebben over de fiscale en sociaal-zekerheidsrechtelijke status van degene die werkzaamheden voor de opdrachtgever verricht (= opdrachtnemer). Onder omstandigheden is de opdrachtgever namelijk verplicht loonheffingen (= Nederlandse loonbelasting en Nederlandse sociale premies) in te houden op de beloning die de opdrachtgever aan de opdrachtnemer betaalt. Met behulp van de VAR verkrijgt de opdrachtgever idealiter zekerheid of hij al dan niet loonheffingen op de beloning van de opdrachtnemer dient in te houden.

De VAR is in 2005 ingevoerd met het doel om zekerheid vooraf te verlenen.

Op uw verzoek stuur ik u een kopie van mijn geldige VAR-verklaring toe. Mail mij op maria@klaver4inkoop.nl.

Overeenkomst

Om een indruk te krijgen van een te sluiten Overeenkomst, vindt u een standaard Overeenkomst welke door Klaver-4 inkoopadvies gehanteerd wordt als u op de volgende link klikt: overeenkomst_K4I.doc.

Het spreekt voor zich dat Overeenkomsten altijd maatwerk zijn tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Aan deze standaard Overeenkomst kunnen derhalve geen rechten ontleend worden.

Urenstaat/weekstaat

Een ondertekende uren- of weekstaat wordt door de interim inkoopadviseur gebruikt om ingezette uren te verantwoorden bij facturering. De opdrachtnemer heeft daarnaast een goed inzicht in de overeengekomen in te zetten uren en het verbruik daarvan.

De urenstaat van Klaver-4 inkoopdavies vindt u als u op de volgende link klikt: Weekstaat 2009.xls.

Vraag een offerte aan

Interesse in een duidelijk inkoop advies?